E-BOOK

K.AMERY

 

📚 Új E-könyv: Merülj el Thaiföld csodáiban! 🌴

Kedves Barátaim és Követőim!

Örömmel osztom meg veletek az E-könyvem első (PDF) változatának megjelenésének a hírét, amely Thaiföld varázslatos világába kalauzol el benneteket. A könyvem nem egy hagyományos útikönyv, sokkal inkább egy útmutató, részletesen bemutatom az ország lenyűgöző kultúráját, életfilozófiáját. Ismerete, megértése sok segítséget nyújt akár a turistáknak akár az expatoknak.
ohne_titel-1_2.jpg

Miért érdemes elolvasni ezt az E-könyvet?Autentikus élmények: Saját tapasztalataim és helyi lakosokkal készített beszélgetések révén mélyebb betekintést nyerhetsz Thaiföld mindennapjaiba. ✨ Praktikus útmutatók: Tippeket és tanácsokat adok, hogyan kerülheted el a turistás csapdákat, bakikat, hogyan és hol válthatsz be pénzt, hogyan utazhatsz, mit vásárolhatsz, és még sok-sok más. Természetesen külön több posztban kitérek Pattayára, a thaiföldi és külföldi kapcsolatokra, házasságokra is. ✨ ✨Hasznos tanácsok: Széleskörű információk: A több mint 300 oldalas könyv tartalmazza mindazt, amire szükséged lehet, akár először látogatsz Thaiföldre szabadságra, akár kivándorláson gondolkodsz. ✨Olyan gyakorlati tippeket osztok meg, amelyekkel elkerülheted a kellemetlen meglepetéseket és kellemesebbé, olcsóbbá teszi a szabadságodat. ✨ Gyönyörű fotók: A könyv tele van csodálatos fényképekkel, amelyek megelevenítik Thaiföld és lakóinak a szépségét. A fotók, többek között Bangkok Charlie és a személyem fényképei, de vannak benne Mesterséges Intelligencia alkotások is.

Mint említettem, az E-Book csak egy első -  PDF változat, amelynek előnye, hogy mindenki minden komputeren, telefonon minden probléma nélkül kinyithatja, letöltheti, kinyomtathatja, akár egy, vagy két oldalasan.

com.jpg

Egy másik E-könyv (ugyanezzel a tartalommal) hamarosan az Amazonnál is megjelenik, erről később egy külön posztban fogok beszámolni mindenkinek.

Ha valaha is álmodoztál arról, hogy ellátogass Thaiföldre, vagy egyszerűen csak szeretnél többet megtudni erről a lenyűgöző országról, ez a könyv neked szól!

📖 Ragadd meg a lehetőséget, és merülj el Thaiföld varázslatos világában!

Mint már korábban jeleztem és megígértem, nem az a szándékom, hogy meggazdagodjam, hanem, hogy segítsem a turistákat. A könyv ára is ezt tükrözi, jutányosan 800 forintért a tulajdonod lehet. Ami átszámítva 2 euró vagy 80 baht. Azt hiszem ennél olcsóbban nem kapsz sehol egy autentikus, de különben is hiánypótló könyvet Thaiföldről.

thaikiestbuch.jpeg

Ha rákattintasz az e-könyvet olvasó lány képére, jelezheted az érdeklődésedet, kérheted, hogy nyissam ki neked a könyvet. Ezt úgy éred el, hogy kéred a fájl hozzáférhetőségét. Ehhez egy Gmail fiókra lesz szükséged, ha eddig még nincsen meg. A Gmail semmi más mint egy E-Mail fiók, amellyel nagyobb adatokat is exportálhatsz. Az App letöltése és a regisztrálás két percbe kerül és természetesen ingyenes. Szükség esetén egy másik E-Mail címre is átküldhetem a linket. Ha erre van szükséged akkor kérlek közöld velem az E-Mail címedet.

Amennyiben átutaltad a pénzt rögtön fel is oldom és olvashatod. Fizetni az alábbi linken keresztül lehet, pillanatokba kerül és a 2 euró  rögtön megérkezik. https://buymeacoffee.com/k.amery

A félreértések elkerülése véget talán jobb ha az átutalást a facebookon keresztül rögtön közlöd is velem.

Köszönöm, hogy időt szántatok rám, és remélem, hogy legalább annyira élvezni fogjátok az olvasást, mint amennyire én élveztem az írást. Ha valakinek bármilyen kérdése lenne, szívesen állok a rendelkezésére.

 Üdvözlettel, k.amery

u.i. Lent az "Ajánlott bejegyzések" alatt néhány személyes utazási élmény található praktikus tanácsokkal, néhány autentikus thaiföldi recept, thaiföldi humoros szilánkok. A könyvben nincsenek benne. Bemelegítőnek jók lesznek.

Kapcsolatkarcsi.jpg